Descargar AudioLibro El cas Dels Maristes de Guillem Sanchez

Descargar AudioLibro El cas Dels Maristes de Guillem Sanchez año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El cas Dels Maristes
 • Autor del audiolibroGuillem Sanchez
 • Fecha de publicación: 2/7/2017
 • EditorialARA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788416915033
 • Valoración del audiolibro: 7.97 de un máximo de 10
 • Votos: 582
 • Autor(a) de la reseña: Savino Roxas
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.95 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 24/7/2018
 • Duración: 2 horas con 39 minutos (106 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 21/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - FLAC - WMA - WAV - TTA - MPEG4 (compresión TAR.7Z - RAR - TGZ - GZ - ZIP - LHA - EML)
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Duración del resumen (audio): 16 minutos (11.5 MB)
 • Servidores habilitados: Google Drive - Microsoft OneDrive - FreakShare - MyUpload - Uploaded
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La crònica de la investigació periodística de l’escàndol de pederàstia en escoles religioses més important d’Espanya.Amb cada nou testimoni, amb cada nova denúncia, amb cada nou adult que s’atrevia a revelar el seu secret d’infància i acusar un dels seus professors, la dimensió del cas Maristes sobrepassava qualsevol precedent. L’autor, i els seus companys d’El Periódico de Catalunya, es van veure involucrats en un entramat de pederàstia silenciada, que es va destapar gràcies a un pare que va aixecar la veu i va furgar en els indicis delictius d’un dels professors, i que va acabar amb dotze docents denunciats per alumnes escolaritzats durant les dècades de 1970, 1980, 1990 i 2000. Una realitat esfereïdora, una potent reflexió sobre l’ofici i els límits del periodisme. «Ningú no estava preparat per descobrir que en Benítez no era l’únic pederasta que havia passat pel col·legi de Sants-les Corts. Igual que seguir una formiga que carrega una engruna de pa condueix fins al formiguer, així mateix, seguir el rastre dels abusos sexuals del professor de gimnàstica va conduir a ventilar els secrets que amagaven alguns dels seus col·legues. En Benítez, el darrer cap per lligar que el 2011 continuava fent al seu despatx —aïllat del pas del temps— el mateix que d’altres havien fet quan no calia amagar-se tant, va acabar per...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros de la editorial ARA LLIBRES