Descargar AudioLibro Esperant els Robots de Enric Juliana

Descargar AudioLibro Esperant els Robots de Enric Juliana año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Esperant els Robots
 • Autor del audiolibroEnric Juliana
 • Fecha de publicación: 9/2/2017
 • EditorialICARIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788498887822
 • Valoración del audiolibro: 7.22 de un máximo de 10
 • Votos: 427
 • Autor(a) de la reseña: Eustaquia Deras
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.79 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 29/9/2018
 • Duración: 1 hora con 16 minutos (52 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 11/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - MP3 - MPEG4 - WMA - FLAC - MP4 - WMA Lossless - WavPack (compresión BZ2 - CAB - TAR.LZO - XZ - AZW3 - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 8 páginas
 • Duración del resumen (audio): 5 minutos (4 MB)
 • Servidores habilitados: Microsoft OneDrive - JumpShare - Uploaded - IsoHunt - Google Drive - FreakShare - Hotfile - MEGA
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els mapes que teniem fins ara ja no serveixen. Els camins traçats per la història, la orografia de la política i la toponímia de la societat muten cada dia davant els nostres ulls. Esperant els robots és un manual de cartografia política per orientar-se en les diferents arestes d’un temps de transició. La conversa es desenvolupa en tres grans eixos. La victòria de Donald Trump i les implicacions de la nova mirada de la política nord-americana sobre el món i, en especial, sobre Europa. Aquest ascens coincideix amb una tendència econòmica de fons que ha arribat per canviar-ho tot: els robots, l’automatització. Segons l’ocde, aquest model productiu farà perdre dos milions de llocs de treball a Espanya. Juliana també analitza el moment polític d’una Espanya que ha redescobert la política amb gran intensitat durant els últims anys. El 15-M, les seves rèpliques i l’emergència de Podem són molt presents en la conversa. Finalment l’autor reflexiona sobre el procés català. Separatista amic de Podem per a la caverna, i «criptoespanyolista» segons alguns independentistes, Juliana aporta una mirada crítica sobre una Catalunya que veu «plena de propaganda». Fill d’uns temps en què l’independentisme no figurava en l’agenda, Juliana no descarta la independència com una possibilitat real de futur. Però recela del «tenim pressa» i de determinades hiperventilacions del que considera que podria esdevenir un «regionalisme excitat».

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del autor Enric Juliana