Descargar AudioLibro O Processisme o Independencia: Volem un Estat Catala o es Nomes un Desig? de Santiago Espot

Descargar AudioLibro O Processisme o Independencia: Volem un Estat Catala o es Nomes un Desig? de Santiago Espot año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: O Processisme o Independencia: Volem un Estat Catala o es Nomes un Desig?
 • Autor del audiolibroSantiago Espot
 • Fecha de publicación: 17/12/2016
 • EditorialSALDONAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788494507878
 • Valoración del audiolibro: 9.21 de un máximo de 10
 • Votos: 700
 • Autor(a) de la reseña: Getrudiz Rodríguez Rodríguez
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.83 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 10/9/2018
 • Duración: 1 hora con 34 minutos (64 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 07/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - MP3 - WAV - Vorbis - MPEG4 - WMA (compresión TGZ - ZIP - CBC - RAR - CAB)
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Duración del resumen (audio): 8 minutos (6 MB)
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - Your Bittorrent - BitShare - 4Shared - Dropbox - Toorgle
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A O processisme o independència, Santiago Espot ens obliga a escollir: volem un estat català —i assumim que proclamar-lo implica un compromís de fermesa i radicalitat— o ja ens està bé la felicitat de voler la independència, que implica jugar al joc de les bones paraules i guarnir-nos un cop a l’any per sentir-nos observats i admirats per tot el món. O una cosa o l’altra, però difícilment tot alhora. Ens debatem entre un independentisme que vol ser simpàtic, més del que és recomanable, i un altre que descriu amb cruesa lanostra condició de poble sotmès i va a l’arrel dels problemes que ens afecten, per trobar la direcció cap a la llibertat. Entre les dues alternatives, haurem de decidir quin és el camí que més ens convé. Aquest llibre dóna la pauta per escollir la millor via. Santiago Espot (la Pobla de Segur, 1963) és empresari i president de Catalunya Acció des del 2005. Va ser candidat a l’alcaldia de Barcelona el 2011 per Solidaritat Catalana per la Independència.Escriu regularment a Nació Digital i ha estat tertulià en diversos programes de televisió. És autor dels llibres Contra el senequisme polític (1991), Joan Fiveller. Model de caràcter (2004), Cap a la independència (2005) i Discursos a la Nació (2009). Ha escrit centenars d’articles i ha pronunciat multitud de conferències per tot el país. Ha estat ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2016

Otros audiolibros del autor Santiago Espot