Descargar AudioLibro La Transicio a la Societat en Xarxa de Imma Tubella Casadevall

Descargar AudioLibro La Transicio a la Societat en Xarxa de Imma Tubella Casadevall año 2007

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Transicio a la Societat en Xarxa
 • Autor del audiolibroImma Tubella Casadevall
 • Fecha de publicación: 13/4/2007
 • EditorialARIEL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788434442733
 • Valoración del audiolibro: 8.66 de un máximo de 10
 • Votos: 438
 • Autor(a) de la reseña: Teodoria Ghicuau
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.07 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 11/9/2018
 • Duración: 3 horas con 10 minutos (124 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 03/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - WAV - MPEG-4 SLS - MPEG4 - MP3 - WMA (compresión RAR - ARJ - CBC - CHM - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Duración del resumen (audio): 18 minutos (11.5 MB)
 • Servidores habilitados: Monova - Dropbox - MEGA - BitShare - Toorgle - Google Drive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest estudi analitza les pràctiques diàries, els valors socials i les actituds de la població catalana en el procés de transició cap a la societat xarxa. Analitza el comportament de les persones a Internet i fora d’Internet, investigant el paper específic dels usos d'Internet a l'hora d'influenciar pràctiques i actituds. Es basa en les respostes a una enquesta de 3.005 individus, una mostra representativa de la població catalana el 2002. L'enquesta es va fer entre el febrer i el maig del 2002, i es basava en entrevistes cara a cara a partir d'un qüestionari de 179 preguntes. Es van utilitzar fonts secundàries per a situar els resultats catalans, particularment sobre els usos d'Internet, en el context global. L'anàlisi es va completar el 2007 incorporant-hi noves dades secundàries. L'estudi va cobrir pràctiques socials de treball, comunicació, sociabilitat, usos d'espai i temps, usos d'Internet, identitat cultural, pràctica política, associacionisme i formació de projectes d’autonomia. Es van construir diversos models estadístics per a proporcionar una anàlisi causal de cada una d'aquestes àrees d'estudi. El descobriment més significatiu fa referència a la relació entre els usos d'Internet i la construcció d'autonomia per part d'actors socials. Fent servir anàlisis factorial, l'estudi va definir cinc índexs d'autonomia que eren estadísticament independents: autonomia personal, autonomia professional, autonomia comunicativa, autonomia corporal i autonomia sociopolítica. Cada un d'aquests índexs d'autonomia independents estan fortament associats amb la freqüència i la intensitat de l'ús d'Internet, i les relacions observades es mantenen quan es controlen per variables sociodemogràfiques. A partir d'aquest estudi es pot afirmar que Internet és una plataforma important per a la construcció d'autonomia en la societat xarxa. En general, la societat catalana sembla que canviï de

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2007

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros audiolibros de la editorial ARIEL

Otros audiolibros en el idioma Catalán