Descargar AudioLibro De les Armes a les Urnes Coses que Volia Saber Sobre erc i no s a Trevia a Preguntar de Oriol Mallo

Descargar AudioLibro De les Armes a les Urnes Coses que Volia Saber Sobre erc i no s a Trevia a Preguntar de Oriol Mallo año 2005

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: De les Armes a les Urnes Coses que Volia Saber Sobre erc i no s a Trevia a Preguntar
 • Autor del audiolibroOriol Mallo
 • Fecha de publicación: 19/7/2005
 • EditorialLA ESFERA DE LOS LIBROS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788497343015
 • Valoración del audiolibro: 8.87 de un máximo de 10
 • Votos: 792
 • Autor(a) de la reseña: Ildephonzo Trejo
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.57 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 2/7/2018
 • Duración: 4 horas con 9 minutos (162 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 21/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - FLAC - WMA Lossless - MP3 - WMA - MPEG4 (compresión ISO - 7Z - Z - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 33 páginas
 • Duración del resumen (audio): 25 minutos (16.5 MB)
 • Servidores habilitados: Uploaded - Dropbox - Hotfile - FreakShare - MEGA - 4Shared - Ivoox - SpiderOak
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Així que preparin-se per un viatge coral a les entranyes de l’independentisme on esperem treure l’entrellat d’una història amb final feliç. Avui Catalunya és un país pacificat que opta per resoldre les coses en clau política i el catalanisme sobiranista dels Nacionalistes d’Esquerra de Carod, Huguet, Carbonell i Benach, conviu amb l’independentisme desarticulat dels vuitanta d’Oliveras, Vendrell, Cerdà, Cervelló, en una prou harmoniosa col·laboració que els ha obert unes expectatives inimaginables fa poc temps. Són partit de govern i és clar no els agrada, ara mateix, que repassem alguns dels fils que porten a l’actual esquerra nacional, però ja que hi som arremanguem-nos les mànigues i contemplem la fulgent narració d’una gent i un partit que han convertit l’impuls vital dels vuitanta en l’idealisme pràctic del segle XXI.Aquest no és un informe del comitè central ni una tesi doctoral. És la visió d’una gent i d’un país passada pels ulls d’algú que modestament va participar en allò que alguns anomenàvem l’independentisme combatiu. Si avui el terme ja és moda, i fins i tot queda bé, és perquè uns altres van fer la feina bruta. Que tots els biografiats siguin avui militants d’Esquerra Republicana de Catalunya és, o hauria de ser, un honor pel partit. Per tant, estan avisats. Aquest llibre serà el que Déu vulgui, però d’una cosa n’estic segur: no els deixarà indiferents.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar: